HANS VAN DER WEIJST
Advocaat | Advocatenkantoor Van der Weijst | Beëdigd 1991

BIOGRAFIE

Na voor mijn studie Rechten aan de UvT (toen nog KUB) geslaagd te zijn in 1989, ben ik aansluitend als ROAG mijn militaire dienstplicht gaan vervullen. In 1991 ben ik bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten begonnen (Utrecht). In 2005 heb ik mijn scope naar Rosmalen verlegd (SWG Advocaten) en sedert 2007 beoefen ik de praktijk vanuit een fraai pand in het landelijke Gemonde, gemeente Sint-Michielsgestel. Ik heb een brede praktijk en procespraktijk, procedeer bij diverse rechtbanken, gerechtshoven en Raad van Arbitrage en volg leergangen en cursussen op die diverse terreinen.

Als arbeidsrechtadvocaat procedeer ik graag: schikken doet men immers in de bloemenwinkel …

Voor een adequate aanpak van uw zaak, een persoonlijke behandeling en betrokkenheid, bent u op het goede adres!

kwalificaties

• Magna Charta Leergang Arbeidsrecht 2015

• Rechten Universiteit Tilburg 1989

INTERESSEGEBIEDEN

• Individueel ontslagrecht

• Collectief ontslagrecht

• OOntslag op staande voet

• Statutair directeur

• Zieke werknemer

Advocatenkantoor Van der Weijst

Advocatenkantoor Van der Weijst

Gemondseweg 15

5292 NM Gemonde

 

Share This