JUUL VAN DE VOORT
Advocaat | DutchlawDesk | Beëdigd 1996

BIOGRAFIE

Na een start bij Koninklijk Nederlands Vervoer in Den Haag, begin 1997, ben ik 1998 toch min of meer per toeval de advocatuur in gerold en als stagiair begonnen bij Poelman Denneman Bruinsma advocaten in Tilburg. Nog tijdens mijn stage vroeg een kantoorgenoot mij om samen met hem een kantoor te beginnen. Eén van de moeilijkste beslissingen ooit want ik had het naar mijn zin. De uitdaging om zelf een kantoor op te bouwen vanaf de grond, was echter doorslaggevend en ik ben mijn toenmalige ‘bazen’ nog steeds dankbaar voor het begrip en de steun. Eerst jaren later, nadat ik zelf werkgever was geworden, realiseerde ik me ten volle hoe bijzonder dat begrip en die steun eigenlijk waren.

Van 2000 tot en met 2010 was ik verbonden aan Van den Dungen Van de Voort bedrijfsadvocaten in Den Bosch. Een mooi kantoor, dat was gegroeid naar zes advocaten. Noem het ‘midlife’ maar in 2010 ben ik mijn partner gevolgd naar Chicago en heb ik overwegend vanuit Chicago als advocaat gewerkt, niet langer meer als mede-eigenaar van mijn kantoor maar wel onder die vlag.

In 2013 heb ik DutchlawDesk opgericht, met Utrecht als thuisbasis. Per 1 januari 2019 zijn we met zes advocaten, een juriste en vier collega’s in de ondersteuning. Een goed, leuk en vrolijk team en de kans dat ik nog een keer ga switchen van beroep wordt daarmee behoorlijk kleiner.

kwalificaties

• Magna Carta Leergang Arbeidsrecht 2014

• Leergang Burgerlijk Procesrecht (AVDR) 2014

• Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) 2009

• NMI-mediator 2003

• Nederlands recht aan Universiteit Maastricht 1991-1996

• Engels recht aan Westminster University London 1995-1996

INTERESSEGEBIEDEN
  • Arbeidsgeschillen
  • Reorganisaties
  • Het voeren van verweer tegen loonsanctiebesluiten
  • Ontbindingsprocedures
  • OR-vraagstukken
  • Concurrentie- en relatiebedingen
DutchlawDesk

DutchlawDesk

Sandenburgerlaan 4

3947 CS Langbroek (Gemeente Wijk bij Duurstede)

+31 88 030 2900

Share This